MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA IJTIMOIY MUHIT OMILLARI (Archive of Conferences, 2022)
Muloqot – bu axborot va predmet aloqa bo‘lib, bu jarayon davomida shaxslararo munosabat shakllanadi va namoyon bo‘ladi. Shaxslararo faol muloqot bu tarbiya jarayonining aniq maqsadga yo‘naltirilganligini tasdiqlovchi birdan-bir omildir.