TOSHKENT VILOYATI HOVUZ BALIQCHILIK XO’JALIGIDA IQLIMLASHTIRILGAN BALIQLAR GELMINTOFAUNASI (Archive of Conferences, 2022)
Ushbu maqolada Toshkent viloyati hovuz baliqchilik xo’jaligida iqlimlashtirilgan baliqlar,ularning ahamiyati,gelmintofaunasi haqida so’z yuritilgan. O’rganilgan baliqlarda qanday turdagi gelmintlar parazitlik qilishi aniqlangan.