“NEMIS TILIDA FEMINISTIK LEKSIKANING LINGVISTIK MOHIYATI” (Archive of Conferences, 2022)
Ushbu maqolada nemis tilida feministik leksikaning lingvistik mohiyati haqida so’z boradi. Muallif ilmiy ma’lumotlarga tayanib, mavjud adabiyotlar asosida muammoni tahlil qilgan va nemis tilida feministik leksikaning lingvistik mohiyati bo’yicha o’ziga xos jihatlarini o’rgangan.