MAMLAKAT SANOATI TARMOG'IDA INOVATSION FAOLIYATNI SHAKLLANTIRISHDA XALQARI TAJRIBALARNING O’RNI VA UNING ISTIQBOLLARI (Archive of Conferences, 2022)
Mamlakatimizda mustaqillik yillarida amalga oshirilayotgan iqtisodiyotni modernizatsiyalash jarayonida sanoat va ishlab chiqarish siyosatini yanada takomillashtirish, tadbirkorlik va ishlab chiqarishni rag‘batlantiruvchilik vazifasini kuchaytirish va ushbu sohada olib borilayotgan ishlar tasirchanlik darajasini oshirish asosiy taraqqiyot dasturi va mamlakatimizning dolzarb masalalaridan biri hisoblandi.