NEW BASIS OF PEDAGOGICAL THEORY OR WHITE MORNING - ABDULLA AVLONI TODAY'S VIEW (Archive of Conferences, 2022)
Ushbu maqolada buyuk ma’rifatparvar, jadidchi olim Abdulla Avloniyning ijod yo’li, uning yoshlar ta’lim-tarbiyasida, ularni ma’naviy-ma’rifiy va axloqiy jihatdan yuksaltirishda qilgan sa’y-harakatlari, qolaversa pedagogika sohasiga qo’shgan bebaho hissasi, shuningdek, Avloniy qarashlari va asarlarining bugungi kun uchun ahamiyati nechog’liq ekani xususida so’z boradi.