THE ROLE AND IMPORTANCE OF A SYSTEMATIC APPROACH TO TEACHING IN THE FINE ARTS (Archive of Conferences, 2022)
ta'limning turli darajalarida tasviriy san'atni o'qitishning muhim muammosi ta'lim mazmunidan chetga chiqishdir. Tasviriy san'atda kontseptual jihatdan bu zamonaviy texnika bilan bog'liq. Muallif talabalarning shaxsiy fazilatlari tasviriy san'atning rivojlanishidagi imkoniyatlari asosida shakllanishiga e'tibor qaratadi. Shaxsning barkamol rivojlanishi faqat kompleksdagi turli xil vazifalarni hal qiladigan o'quv jarayoni yo'naltirilgan yo'nalishda davom etishi mumkin