TA’LIMNI MODERNIZATSIYALASH SHAROITIDA INNOVATSIYALARDAN KENG FOYDALANISH VA YOSHLAR BILAN ISHLASH JARAYONINING AMALIY TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISH (Archive of Conferences, 2022)
O’zbekiston Respublikasining ta’lim tizimini isloh qilishda, darslarni sifatli tashkil etish, ta’lim berish jarayonida innovatsiyalardan keng foydalanish, o’quvchilarni amaliy tayyorgarligini mustahkamlash, ularda mavjud barcha kamchiliklarni bartaraf etish – bu barcha o’quvchilarni, balki barcha Oliy ta’lim muassalarida qiynab kelayotgan masalardan biri desak, mubolag’a bo’lmaydi. Shu kabi muommolarni quyida ko’rib chiqishimiz mumkin.