SPECIFIC SEMANTIC-FUNCTIONAL PROPERTIES OF ANTONYM PHRASEOLOGICAL UNITS (Archive of Conferences, 2022)
Maqolada ingliz tilida antomim frazeologik birliklarning o’ziga xos semantik-funksional xususiyatlari tahlil qilinadi.