PRIMARY SCHOOL TEACHER, 9TH GENERAL SECONDARY SCHOOL, TASHLAK DISTRICT, FERGANA REGION (Archive of Conferences, 2021)
Maqolada kasallikga chalingan o'smirlarda psixologik holatlarni aniqlash va ularni diqqat hususiyatlarini korreksiya qilish ular bilan individual ishlash yo'l - yoriqlari bayon etilgan.