RO’MOLIMIZ ORIMIZ EMASMI (Archive of Conferences, 2020)
Ayolni bejizga gulga qiyoslashmaydi. Uning go’zalligi, nafosati, xush ifori tabiat tomonidan har biri betakror etib yaratilgan guldan andoza olgandek go’yo. Gulni bevaqt uzib, payhon etging kelmagani kabi ayolni ham e’zozlaging asraging keladi.