PANDEMIYA SHAROITIDA O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA INVESTITSION FAOLLIKNI OSHIRISHNING AYRIM JIHATLARI (Archive of Conferences, 2020)
Ushbu maqolada O„zbekiston Respublikasida va dunyo miqyosida ro„y berayotgan iqtisodiy xarakatsizlik inqirozi oqibatida yuzaga kelishi mumkin bo„lgan muammolar va iqtisodiy ko„rsatkichlarning o„zgarishi, shuningdek mamlakatimizda iqtisodiy inqiroz sharoitida investitsion faollikni oshirishga qaratilgan chora tadbirlar hamda ularning axamiyati va shu sohada hal qilinishi kerak bo„lgan muammolar yoritib berilgan.