(untitled) (Archive of Conferences, 2022)
Ushbu maqolada Toshkent viloyati hovuz baliqchilik xo’jaligida iqlimlashtirilgan baliqlar,ularning ahamiyati,gelmintofaunasi haqida so’z yuritilgan. O’rganilgan baliqlarda qanday turdagi gelmintlar parazitlik qilishi aniqlangan.