(untitled) (Archive of Conferences, 2022)
Ushbu maqolada ko‘chmas mulkni boshqarishning xorijiy tajribasi haqida so‘z boradi. Muallif iqtisodiy-ijtimoiy ma’lumotlar hamda yozma manbalarga tayanib, mavjud ilmiy adabiyotlar asosida muammoga aniqliklar kiritgan. Ko‘chmas mulkni boshqarishning xorijiy tajribasi bo‘yicha mavjud o‘ziga xos yondashuvlar va nazariyalarni qiyosiy tahlil etgan.