(untitled) (Archive of Conferences, 2022)
Ushbu maqolada o’zbek va nemis xalq og’zaki ijodining umumiyligi va o’ziga xosligi yoki farqli jihatlari haqida so’z boradi. Muallif ilmiy ma’lumotlarga tayanib, mavjud adabiyotlar asosida muammoni tahlil qilgan va maqolada o’zbek va nemis xalq og’zaki ijodining umumiyligi va o’ziga xosligi yoki farqli jihatlari bo’yicha o’ziga xos jihatlarini o’rgangan