(untitled) (Archive of Conferences, 2022)
O’zbekiston Respublikasining ta’lim tizimini isloh qilishda, darslarni sifatli tashkil etish, ta’lim berish jarayonida innovatsiyalardan keng foydalanish, o’quvchilarni amaliy tayyorgarligini mustahkamlash, ularda mavjud barcha kamchiliklarni bartaraf etish – bu barcha o’quvchilarni, balki barcha Oliy ta’lim muassalarida qiynab kelayotgan masalardan biri desak, mubolag’a bo’lmaydi. Shu kabi muommolarni quyida ko’rib chiqishimiz mumkin.