(untitled) (Archive of Conferences, 2021)
Quyoshli bolajon - ajoyib atama to‘g‘rimi? Qanday bola o‘zi quyoshli?! Quyoshdek nur sochadimi? Ha, u quyoshdek nur sochadi, mehr nuri ila sochadi. Bu quyoshli bolajonni men ajoyib loyiha orqali bildim. Hayotim davomida bunday atamani ham, bunday bolajonni ham uchratmagan ekanman. To‘g‘rirog‘i, uchratsam ham e’tibor qilmagan ekanman