(untitled) (Archive of Conferences, 2020)
Organik kimyo o„qitishning nazariy asoslarini mukammal o„zlashtirilgan xolda, laboratoriya mashg„ulotlarini olib borishda tajriba o„tkazishni ko„p marta mashq qilib ko„rish kerak. Bunda talabalar kimyoviy jarayonlarning borishi to„g„risida axborot oladilar, ko`nikma hosil qiladilar va malakaga ega bo`ladilar. Moddalarning xossalari, kimyo fanining metodlarini o„rganadilar. Pedagogik va innovatsion texnologiyalarni o`z o`rnida qo`llash va ijodiy, ilmiy, kasbiy kompetentliklarning shakllanishiga olib keladi.